Som många av er vet bor jag i ett kollektiv vid Möllevångstorget i Malmö. För knappt ett år sen fick nån på Aftonbladet för sig att jag bor i ett kollektivhus med gemensamt storkök och sånt, samt länkade till tupplur (den här bloggens modersida där jag har mina äldre bloggposter). Vilseledda aftonbladetläsare strömmade till i hundratal och jag fattade ingenting till en början.

Nej, jag bor helt enkelt i en fyra tillsammans med tre andra vuxna människor och två katter.

Jag skriver det här apropå att halva den mänskliga popluationen är på väg att flytta ut. Det känns lämpligt att det händer så tidigt på året. Det är vid den här tiden man ska skruva i rätt nätdel i rätt dator, städa bort julpynt, andas ut, andas in, klä sig varmt, prata om köksordningen och välkomna nya kollektivkompisar. I det här fallet en ny kollektivkompis och ett nygammalt vardagsrum. Vi ska bara vara tre här igen, nämligen.

Vi har ett par intressanta kanditader för det lediga rummet, men vi har inte bestämt oss än. Om du tror att du skulle trivas här får du hemskt gärna höra av dig snarast. Vi är jättefina kollektivkompisar och det är ohyggligt, onämbart bra att bo här. Inflyttning från den 15 feburari. Jag vill helst ha in nåt i stil med en rökfri 34-årig independentspelutvecklare, eller möjligtvis en jättestor LCD-tvägare som gillar att städa och inte bryr sig om att jag blockerar badrummet med långa, varma duschar på morgonen.